Derrotes del Cadet i l’Aleví A en els partits endarrerits de la jornada futbolística

Comparteix

L’equip de futbol cadet va perdre ahir a la tarda per 9 gols a 0 al camp de l’Amposta B.

L’Aleví A va perdre a casa per 3 a 1 contra l’Alcanar.

L’equip de futbol Cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar va caure golejat ahir a la tarda per 9 gols a 0 al camp de l’Amposta B. Els ampostins van ser molt superiors i van passar per damunt d’uns caleros, que van pagar cara l’estada a la neu uns dies abans de la major part de l’equip amb l’Institut . Els de l’Ametlla de Mar amb aquesta derrota van veure’s superats pels Ampostins a la classificació i ara ocupen la 4a posició amb 16 punts. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

Per la seva part, l’Aleví A, va jugar dimarts a casa davant de l’Alcanar. Els caleros, que van veure com els canareus s’avançaven per 2 a 0, van acabar perdent per 3 a 1 amb un solitari gol de Tomàs Also. Els de l’Ametlla de Mar segueixen 6 s amb 10 punts i han vist com l’Alcanar els ha empatat a la classificació.

Comparteix