Cinc establiments locals són els guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal

Comparteix

El jurat ha estat format per una representació de les pubilles, hereus i quintos de la Candelera 2022.

Ja es coneixen els establiments guanyadors del 39è Concurs d’Aparadors de Nadal que organitza la regidoria de Turisme, Comerç i Civisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. Enguany, el jurat ha estat una representació de les pubilles, hereus i quintos de la Candelera 2022. Els premis seran repartits aquest divendres en l’acte de la plaça Nova.

El primer premi ha estat per Regals Consarnau del carrer  Andreu Llambrich, 27, que s’emporta 175 € de premi. En la segona posició i amb un premi de 150 € ha quedat Regals Esmeralda, del carrer Sant Joan 7. La tercera posició ha estat per a Òptica Punt Visual, de l’Andreu Llambrich 17 que s’endú els 125 € del tercer premi.

Per últim i a la 4a posició ha quedat empatat Casa Creixenti, de l’Andreu Llambrich 65 i J&C Academy de Països Catalans, 63, que guanyaran 50 € cadascun, repartint-se així els 100 € de premi.

Maite Boquera és regidora de Turisme, Comerç i Civisme.

El pròxim divendres 24 de desembre, es repartiran els premis a les 17 h de la tarda i a la plaça Nova.

Amb aquesta iniciativa consolidada, l’Ajuntament premia l’esforç i l’interès dels comerciants per millorar la imatge dels seus establiments durant aquestes dates, que junt amb la il·luminació dels carrers, ajuda a promocionar el comerç local.

Comparteix