Bon comiat de l’any pel 1r equip i el filial, que empaten i guanyen respectivament davant del Roquetenc i el Camarles B

Comparteix

El primer equip va empatar a 2 gols amb el Roquetenc i es troba en 8a posició de la classificació.

El filial va guanyar 3 a 2 contra el Camarles B i es troba en 8a posició de la classificació.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va aconseguir un meritori empat al camp del Roquetenc, tercer classificat de la 3a Catalana, després d’haver encaixat dos gols en quatre minuts a l’inici de la primera part.

Els de l’Ametlla de Mar es van saber refer després d’un mal començament al camp del Roquetenc. Els locals ja guanyaven per 2 gols a 0 al minut 18 de la primera part, fet que va obligar als caleros a anar a remolc, saben les dificultats d’un rival que no perd des de la primera jornada.

Un gol d’Amador Voces a la mitja hora va tornar a posar de nou dins del partit als de l’Ametlla de Mar, que van arribar al descans amb totes les opcions obertes. Lluny d’abaixar els braços, els de l’Ametlla de Mar van seguir plantant cara fins que Jordi Llaó va aconseguir el gol de l’empat a 2 als 10 minuts de començar la segona part.

El marcador ja no es mouria i els caleros s’emportarien un punt d’un dels camps més difícils de la categoria.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Aquest punt manté als caleros a la 8a posició de la classificació amb 17 punts abans de l’aturada de la competició per les festes de Nadal.

Per la seva part, el filial, va aconseguir una treballada victòria per 3 gols a 2 davant del Camarles B. Els caleros van saber patir després de l’empat camarlenc i van saber aprofitar una ocasió pocs minuts abans del final per emportar-se els tres punts.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar per 2 gols a 0 a la primera part amb el vent a favor.

Dieter i Ruben Bonachi van marcar per un equip calero que no va aconseguir matar el partit. A la segona part, amb el vent en contra tocava patir i així va ser, ja que l’empenta del Camarles B va propiciar una remuntada que deixava el partit empatat a deu minuts del final.

Just quan pareixia que el gol estava més prop dels visitants que dels locals, va arribar el gol de l’Albert Bardí que significaria la victòria.

Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar estan 8 s a la classificació amb 21 punts.
Tant el 1r equip a la 3a Catalana, com el filial a la 4a, aturen la competició per les festes de Nadal. La següent jornada ja es disputarà el 8 de gener.

Comparteix