La prèvia dels esports de la Cala d’aquest cap de setmana

Comparteix

Tots els equips de futbol base juguen aquest cap de setmana excepte el Prebenjamí Seitonillos i l’Aleví B, aquest últim aprofitarà per jugar un partit amistós.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar juga aquest diumenge a les 18 h contra el Mora d’Ebre.

El Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar participarà a la final del trofeu Interclubs de Tarragona.

Aquest cap de setmana, destaquem el partit del juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, el qual, pel fet que molts dels seus integrants estan compromesos com a Hereus en l’organització de la pròxima Festa Major i es fa l’acte de presentació el dissabte a la tarda, s’ha hagut d’avançar a avui divendres a les 20.30 h.

Aquesta circumstància també ha afectat als entrenaments, un fet, que s’ajunta amb les limitacions de la setmana de pont, un fet que preocupa l’entrenador Joan Josep Balfegó, just quan visita el camp de la Cala, el Tortosa, un dels favorits de la categoria i rival directe dels caleros pel lideratge. Juanjo Balfegó.

Els caleros són líders amb 17 punts i els tortosins 4 s amb 11 i amb dos partits menys.

Quant al cadet de l’AME, els caleros des de la 3a posició juguen dissabte a les 12.30 h a casa davant de la Rapitenca C. Els caleros són 3 s amb 13 punts i els rapitencs 7 s amb 9, així que caldria una victòria de l’equip de l’Àlex Gómez per mantenir-se a la zona alta. De la mateixa manera, l’infantil també juga a casa a partir de les 11 del matí amb el Roquetenc com a rival. Els caleros, a la zona mitjana amb 10 punts esperen poder sumar la victòria davant dels roquetencs, tercers per la cua amb 3 punts.

A la categoria Aleví, l’ A a la primera divisió, i 7è amb 7 punts, juga a casa dissabte a les 9.30 h davant del Tortosa B, segon per la cua amb 3 punts. Els caleros intentaran sumar la victòria per intentar no veure’s relegats de les posicions de dalt. Mentre el B, a la tercera divisió, aprofitarà la jornada de descans per disputar un partit amistós dissabte a les 12 del migdia davant del Sant Jaume Femení.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets, 5è amb 7 punts juga dissabte a les 12 h a casa davant del Jesús i Maria, 10è amb 0 punts, mentre que el prebenjamí Seitonillos – Roquetenc, s’ha ajornat pel confinament dels roquetencs.

Quant als Veterans de la Cala, els caleros juguen aquí a casa davant de l’Amposta. Els de l’Ametlla de Mar venen de dues setmanes d’inactivitat, ja que a la jornada de descans del passat cap de setmana s’ha d’afegir l’ajornament del partit a l’Aldea. Els ampostins arriben amb 9 punts a la 3a posició, mentre que els caleros són 8 s amb 4. El partit serà diumenge al matí a les 11 h.

Qui també té partit aquest cap de setmana i important, és el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar. Els caleros juguen diumenge a les 18 h al Poliesportiu de l’Ampolla contra el Mora d’Ebre, un rival directe a la classificació, ja que tots dos estan empatats amb 12 punts a la classificació. Juanfran Chacón és l’entrenador dels caleros.

Aquest cap de setmana també, el Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar participarà a la final del trofeu Interclubs de Tarragona, amb la presència de 10 representants AL Pla de Santa Maria.

Comparteix