El filial de la Cala perd a casa 1 a 2 amb el Xerta

Tot i els intents dels de l’Ametlla de Mar, i que el Xerta es va quedar amb un home menys per expulsió amb roja directa del porter, el resultat ja no es mouria.

L’equip filial de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre divendres passat a casa davant del Xerta, un partit davant d’un rival directe a la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar en el marcador  al minut 29 amb un gol de Marc Pallarés, tot i que el Xerta, amb qui els caleros estaven empatats a punts abans del partit, van empatar al minut 43, un gol dels anomenats psicològics.

Amb 1 a 1 en el marcador es va arribar al descans, tot i que no tardaria gaire a canviar, ja que al minut 55, just deu minuts després d’iniciar-se el segon temps, el Xerta faria el segon.

Tot i els intents dels de l’Ametlla de Mar, i que el Xerta es va quedar amb un home menys per expulsió amb roja directa del porter, el resultat ja no es mouria i els de l’Ametlla de Mar acabarien perdent el partit i alguns llocs a la classificació.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador.

Ara els caleros han baixat fins a la 9a posició amb 18 punts, veient-se superats per Pinell, Tivenys i Camarles B. El pròxim partit el juguen al camp de l’Ebre Escola B.