La SCER organitza un nou Campus de Nadal de Futbol

Comparteix

Es realitzarà els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre, i 3, 4 i 5 de gener.

La secció esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar ha organitzat el Campus de Nadal pels dies laborables del període vacacional que comprèn Nadal, Cap d’Any i Reis, aquest any amb deu dies d’activitat.

Com és habitual en els darrers anys, els xiquets i xiquetes de l’Ametlla de Mar podran escollir com a activitat de lleure de cara a les vacances de Nadal, el Campus de Futbol que organitza la SCER.

Destinat a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 13 anys, consisteix a posar a la pràctica diferents activitats futbolístiques, utilitzant mètodes menys habituals en els ensenyaments que els nens i nenes reben com a integrants dels seus equips de futbol, i en una bona part, combinant el futbol amb el joc.

Aquesta activitat tindrà lloc al Camp Municipal d’Esports cada dia laborable, de 9 h a 13 h, és a dir que aquest any el campus tindrà deu dies de durada. Fàtima Garcia, membre de la junta directiva així ho explica.

El campus tindrà lloc els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre, i 3, 4 i 5 de gener. El preu del campus és de 50 € per inscripció. Els interessats han de trucar als telèfons 608929877 o 646715713, o contactant amb qualsevol membre de la junta.

Comparteix