Una parella calera en quarta posició al Campionat de Catalunya de Morra

Comparteix

Hi van participar un total de dotze parelles: dos de l’Ametlla de Mar, vuit parelles de La Ràpita, una parella de Barcelona i una parella mixta Barcelona-L’Ametlla de Mar.

La parella de morra formada per Carlos Núñez i Vicent Llaó van classificar-se a la 4a posició final en el 3r Campionat de Morra de Catalunya celebrat el dia 20 de novembre a Barcelona, amb la participació de dos parelles de La Cala.

Mentre la parella formada per Alejandro Llorens i Leonardo Marrassé no va passar de la 1a fase, la parella de Vicent Llaó i Carlos Núñez va classificar-se per a disputar unes de les semifinals, on va finalitzar el recorregut dels caleros. També va participar Vicent Gil formant parella mixta amb un integrant de Barcelona.

El Campionat de Catalunya de Morra va tenir lloc en el marc del DAU, el 10è Festival del Joc organitzat per la Federació Catalana de Joc Esport i Deport Tradicional al recinte de Fabra i Coats de Barcelona i té com a objectius, convidar les famílies a conèixer jocs i a jugar-hi, i demanar que s’incorporin els jocs a la vida quotidiana. Es tracta d’un lloc de trobada per reflexionar i afavorir el talent dels creadors de jocs, des dels més populars fins als jocs de simulació històrica més sofisticats, des dels jocs tradicionals fins als més contemporanis, des de jocs cooperatius fins a jocs de competició.

Comparteix