En marxa la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja perquè cap nen es quedi sense regal

Comparteix

La recollida, que s’allargarà fins al 23 de desembre, es farà a l’Oficina de la Creu Roja del municipi de 10 a 13 h, a la planta baixa de l’Ajuntament de 9 a 14, a l’Escola Sant Jordi i a l’Institut Candelera en horari escolar.

També hi haurà una parada al Mercat de Nadal.

La Creu Roja ha engegat una nova campanya de recollida de joguines noves pels infants vulnerables. La campanya, que s’allargarà fins al 23 de desembre, recull joguines noves, no bèl·liques i no sexistes a diversos punts de la població, fins al dia 23 de desembre.

Un any més, la Creu Roja inicia la campanya de recollida de joguines noves ‘Els seus drets en joc’, per poder oferir una joguina a més de 3.100 infants en situació de vulnerabilitat de la província, en aquestes dates assenyalades com són Nadal o la nit de Reis.           

L’objectiu és fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

L’administrativa local de Creu Roja l’Ametlla de Mar, Pilar López, recorda que les joguines han de ser noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives.

Durant tot el mes de desembre, les persones que vulguin fer les seves aportacions, ho podran fer en diversos punts segurs de recollida:  a l’oficina que Creu Roja té al passeig Marítim, de 10 a 13 h, a la planta baixa de l’Ajuntament de 9 a 14, i a més, enguany també es podran deixar a l’Escola Sant Jordi i a l’Institut Candelera, en horari escolar.

Comparteix