Nova victòria del bàsquet calero a Reus

Comparteix

El pròxim partit és contra el Mora d’Ebre amb qui estan empatats a punts.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge per 42 a 69 a la pista del Reus Ploms La Salle Blanc. Els caleros sumen així, la 5a victòria de la temporada en set partits disputats, fet que el fa pujar fins a la 6a posició a la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar van fer un exercici de constància imposant-se en cadascun dels quatre quarts, però anant incrementant progressivament les diferències, en un dia en el qual, els caleros no van estar gaire encertats de cara a cistella. El partit va arribar al descans amb un marcador de 27 a 36 favorable als caleros, tot i que l’embranzida definitiva la van donar a l’últim quart en el qual es van imposar de 17 punts de diferència.

Pol Solsona amb 17 punts, va ser el màxim anotador de l’equip i del partit, seguit molt de prop dels 16 punts d’Aitor Gavilán.

Juanfran Chacón és l’entrenador del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Aquest pròxim cap de setmana és jornada de descans i la següent jornada, ja el dia 12 de desembre, visitarà el Galetet el Mora d’Ebre, un dels rivals directes a la classificació amb qui estan empatats a punts.

Comparteix