Jornada victoriosa pel futbol base de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La jornada del passat cap de setmana va ser positiva per al futbol base calero, excepte per l’infantil que va descansar.

Possiblement, la més destacada és la del juvenil de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar, que es va imposar per 0 gols a 1 a l’Amposta. Amb un solitari gol de Sergi Soriano, els caleros en van tenir prou per sumar tres punts que els permeten mantenir-se al capdavant de la classificació amb 17 punts, a 4 punts de l’Ulldecona que és el 2n classificat.

Pel que fa al cadet de l’AME, els de l’Ametlla de Mar van golejar a domicili a un fluix Sant Jaume per 1 gol a 11 en un partit en el qual, els caleros van ser molt superiors. Joel Sabaté va fer 4 gols, Oriol Pallarés i Genís Margalef en van fer 2 i també van marcar Marc Llambrich, Àlex Estrada i Robert Concita. Amb aquesta victòria els caleros recuperen amb 13 punts la 3a posició a la classificació.

L’infantil va descansar aquesta jornada.

Si parlem dels alevins, l’A que juga a la 1a divisió va golejar a l’Olímpic Mora d’Ebre a camp contrari. Els caleros es van imposar clarament als de la Ribera d’Ebre amb 6 gols de Jan Martí, 3 d’Eric Moreno i Gorka Brull i també va marcar Patxi Nieves. Els caleros ja són 7 s a la classificació amb 7 punts. Quant a l’Aleví B, que juga a la 3a divisió, va guanyar en l’únic partit jugat a casa a l’Escola Delta de l’Ebre per 5 a 1, amb 3 gols de Derek Alcaide, Saad i Jofre Iruela. La primera victòria de la temporada els situa 8 s a la classificació amb 4 punts.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va guanyar a Deltebre davant l’Escola Delta per 1 gol a 4. Els caleros s’han situat a la 5a posició de la classificació amb 7 punts. Mentre que el prebenjamí Seitonillos va guanyar al camp del Tortosa Ebre per 0 gols a 10 i puja a la 4a posició de la classificació amb 9 punts.

Comparteix