Jornada del futbol base amb la majoria de partits a fora de casa

Comparteix

Tots els equips juguen fora de casa excepte l’Aleví B.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga a Amposta aquest dissabte a les 16.30 h. Els caleros esperen mantenir el nivell de victòries que els han portat a liderar la classificació en solitari. Juanjo Balfegó és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, el cadet de l’AME juga a Sant Jaume d’Enveja dissabte a les 12 del migdia. Els caleros són 4 s amb 10 punts, mentre que el Sant Jaume és 10è amb 3. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

L’Infantil descansa aquest cap de setmana.

Si parlem dels alevins, l’A juga a Mora d’Ebre diumenge a les 11 del matí davant del cuer, l’Olímpic, després de sumar dissabte la primera victòria de la temporada. Els caleros són 9 s amb 4 punts i els morencs, cuers amb 0 punts. El B juga a casa a les 12.00 davant l’Escola Delta que també és el cuer amb 0 punts, tot i que els caleros estan un sol punt per dalt.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets juga dissabte a Deltebre davant l’Escola Delta. Els caleros són 8 s amb 4 punts i l’Escola Delta és 5a amb 6. Mentre que el prebenjamí Seitonillos, 5è amb 6 punts a la classificació, juga a les 10.45 h a Tortosa contra el Tortosa Ebre, cuer amb 0 punts.

Comparteix