Hannah Pallarés campiona de Certificat i Paula Serrano subcampiona en Nivell B a la Copa Catalana

Comparteix

La pròxima competició és la final del Trofeu Territorial d’Interclubs l’11 i 12 de desembre.

La participació del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar a la Final de la Copa Catalana de Patinatge que va tenir lloc el passat dia 20 de novembre a Blanes, es va saldar amb grans resultats de les dos patinadores caleres.

Hannah Pallarés va proclamar-se campiona en nivell Certificat i Paula Serrano va assolir el subcampionat del nivell B, les dues van millorar els ja bons resultats obtinguts a la Copa Tardor de la Federació Territorial de Tarragona, aconseguint els millors resultats de la història del Club.

Hanna Pallarés, recorda que va quedar satisfeta amb la seva participació, però que no esperava quedar en primera posició.

Per la seva part, Paula Serrano valora molt el podi aconseguit, ja que ella ja valorava molt haver-se classificat per a la final.

Amb el seu èxit, les patinadores caleres posen en valor una gran temporada personal i també a nivell de club, un any en el qual l’entitat ha tingut una gran progressió.

Nerea Bertomeu és una de les monitores del Club Patí l’Ametlla de Mar.

El cap de setmana de l’11 i 12 de desembre el Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar donarà per acabada la temporada amb la seva participació a la final del Trofeu Territorial d’Interclubs.

Comparteix