L’Ametlla de Mar acull la trobada anual de Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre

Comparteix

S’ha aprofitat aquesta jornada per fer un balanç de la temporada de 2021 i presentar el Pla de Promoció 2022.

Aquest dijous, s’ha celebrat la trobada anual entre el Consell Rector del Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre i els representants dels set municipis que en formen part, al Centre d’Interpretació de la Pesca. Durant la jornada, s’ha presentat el Pla de Promoció de 2022 que aposta especialment per la promoció de l’activitat nàutica del territori a l’estranger.

Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre ha avançat les línies mestres del Pla d’Acció 2022, que aposta, un cop més, per incrementar la presència a diferents canals de comercialització d’experiències en línia, i accions concretes per potenciar la presència de l’entitat al mercat estranger.

A més, s’ha fet un balanç de la temporada 2021 que, segons s’ha explicat, es tanca de forma satisfactòria.

El president del Nàutic Parc, Quim Cristià, ha declarat que «l’objectiu de l’entitat és seguir apostant pel màrqueting online, els famtrips i presstrips i l’assistència a fires a l’estranger».

A la trobada, hi han assistit els alcaldes de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni; de l’Ampolla, Francesc Arasa; i el de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia. Així com els regidors de Turisme i tècnics de les àrees de turisme de les set poblacions que participen.

Gaseni ha destacat que «és una trobada per enfortir les relacions entre els municipis que amb el Nàutic Parc promovem l’activitat turística».

El Nàutic Parc és el domini nàutic i turístic més gran de Catalunya, amb 95 quilòmetres de litoral, entre el cap de Salou i el cap de Tortosa, i aplega un total de set municipis, concretament són Salou, Cambrils, Vandellòs i Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre.

Comparteix