La Cala vol recuperar a Corbera el que va perdre davant la Rapitenca B

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R està en 8a posició a la classificació.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà aquest diumenge a les 16.30 h al camp del Corbera d’Ebre. Els caleros tindran l’oportunitat de recuperar-se de la dolorosa derrota davant de la Rapitenca B del passat cap de setmana.

Aquest és un partit trampa, ja que el Corbera d’Ebre està segon per la cua amb un sol punt sumat, tot i que ha jugat tres partits menys que la majoria dels equips, i bé farien els caleros en prendre’s aquest partit molt seriosament, sobretot, disputant-se en un camp de gespa natural en mal estat.

Xavi Subirats no vol confiances i espera aconseguir la victòria.

Els caleros estan 8 s a la classificació amb 7 punts.

La Cala perd amb la Rapitenca B per 1 a 2

El 1r equip de Futbol de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte a la tarda davant de la Rapitenca B per 1 gol a 2. Els caleros van mostrar la cara B i van deixar escapar tres punts importants a casa.

Els rapitencs ja es van avançar en el marcador a mitjans de la primera meitat, tot i que Luis Garcia, que marcava per segon partit consecutiu, establia l’empat poc després. Lluny de reaccionar, a la segona part, els de l’Ametlla de Mar no van saber trobar el camí, amb un futbol anàrquic en el qual tothom volia fer la guerra pel seu compte.

Una manca d’entesa a la defensa va permetre que de manera inversemblant, i després que la pilota toques al pal, els rapitencs fessin l’1 a 2 quan corria el minut 64 i a partir d’allí, més cor que cap en equip que va buscar l’empat amb desesperació però sense èxit.

Comparteix