El Banc d’Aliments de l’Ametlla de Mar busca voluntaris per difondre la campanya del Gran Recapte, aquest divendres i dissabte

Comparteix

Aquest divendres s’inicia el Gran Recapte a cinc establiments del municipi, enguany es repeteix la fórmula d’aportacions monetàries de l’any passat.

Del 19 al 27 de novembre torna el Gran Recapte, la popular campanya de recollida de menjar per les llars més desfavorides. El Banc d’Aliments de l’Ametlla de Mar necessita voluntaris per difondre la campanya als diferents establiments col·laboradors, durant els dies 19 i 20 de novembre.

Aquest divendres s’inicia la 13a edició del Gran Recapte. Enguany s’ha tornat a optar, per segon cop consecutiu, pel sistema de donacions monetàries, en lloc del clàssic model d’aportacions físiques de productes. D’aquesta manera, la persona en el moment de pagar la seva compra a la caixa de l’establiment, podrà fer una aportació monetària al Gran Recapte.

A l’Ametlla de Mar, els punts on es podran fer aquestes aportacions seran el Mercadona, els dos supermercats Spar, Dia, Bon Àrea.

Per tal d’informar i animar els clients a col·laborar, un equip de voluntaris estarà present als comerços divendres i dissabte. Els voluntaris es distribuiran per parelles i en torns d’unes dues hores pels diferents establiments.

La coordinadora local del Gran Recapte, Dolors Cervera, explica que només hi ha una trentena de voluntaris i es necessiten uns seixanta per cobrir tots els torns.

Els interessats en ser voluntaris han de ser majors de 16 anys i es poden apuntar trucant al telèfon 627 57 35 63.

Destacar també que des de fa uns dies, es pot col·laborar a través de www.granrecapteonline.com i per Bizum (codi 33596 i 00929).

Comparteix