8a posició per a la rítmica calera a la final de la Copa Catalana

Comparteix

La Final de la Copa Catalana posa fi a la temporada 2021 i ja comencen a preparar la temporada 2022.

El conjunt junior nivell IV de la secció de gimnàstica rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar, va participar diumenge dia 14 de novembre a la Final Nacional de la Copa Catalana que va tenir lloc a Sant Feliu de Llobregat.

El conjunt calero, format per Anna Vilabrú, Cloe Gonzalvo, Irene Gusils, Maria Ferrero i Mariona Vila, es va classificar a la 8a posició. L’actuació no va satisfer les gimnastes que van sortir decebudes, tot i haver millorat aspectes tècnics, respecte a altres intervencions anteriors en les fases classificatòries. Les caleres van repetir errades coreogràfiques que van evitar una millor classificació.

La Final de la Copa Catalana posa fi a la temporada 2021, però tant el conjunt com la resta d’integrants de l’entitat, comença ja a preparar la temporada 2022, amb la motivació suficient per no baixar de nivell i continuar participant en les competicions federades de cara a la primavera del pròxim any.

Comparteix