Nova victòria del bàsquet calero davant de La Selva B

El resultat del marcador va ser de 83 a 47 contra La Selva B.

El Club de Bàsquet de l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge per 83 a 47 al Club Bàsquet La Selva B en un partit sense massa història en el que els caleros van ser superiors de principi a final.

Els caleros s’han fet forts al Poliesportiu Municipal Galetet on han guanyat tots els partits que han disputat fins ara. El de diumenge van ser el tercer triomf com a locals dels de l’Ametlla de Mar, que se situen només amb una sola derrota.

Els caleros ja es van destacar en el marcador en el primer quart amb un parcial de 24 a 8 i es van dedicar a incrementar la diferència progressivament, donant minuts d’experiència als joves i menys habituals, davant d’una Selva B que es va presentar al partit amb cinc jugadors justos.

Juanfran Chacón és l’entrenador de l’equip.

Aitor Gavilan amb 19 punts i Pol Solsona amb 15 van ser els màxims anotadors de l’equip. Dissabte a la tarda, els caleros visiten la pista de l’Amposta, líder imbatut del campionat.