Victòries del Cadet i l’Infantil i empat positiu del juvenil en la jornada del futbol base

Comparteix

El Cadet de l’AME i l’infantil van guanyar els partits d’aquest cap de setmana.

El juvenil de la S.C.E.R va empatar a dos gols.

Els dos equips alevins van perdre els partits, tot i el seu esforç.

L’equip de futbol juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va empatar a dos gols al camp de la Rapitenca B en un partit molt complicat pels caleros. Tot i començar perdent i encaixant un 2 a 0 en el minut 68, els de l’Ametlla de Mar van saber sobreposar-se i van remuntar amb gols d’Àngel Enrich i Ousainou Jallow, aquest darrer al límit del temps reglamentari. Els caleros van desaprofitar ocasions de gol com per a haver decantat el resultat a favor seu i els rapitencs van mostrar una gran efectivitat en les poques arribades a l’àrea calera. Aquest empat permet als de l’Ametlla de Mar seguir com a líders amb 10 punts una jornada més, abans de visitar el camp de l’Ascó. Juanjo Balfegó és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, el Cadet de l’AME va golejar per 6 a 0 a l’Ebre Escola B, amb gols de Jahve Moreso, Unai Costa, Lluc Garcia, Erik Borràs i Genís Margalef que en va fer dos. Partit plàcid pels de l’Ametlla de Mar que amb 6 punts se situen en una còmoda 5a posició a la classificació, abans de visitar el Gandesa.

Quant a l’Infantil, victòria molt treballada dels caleros, que tot i avançar-se amb un 2 a 0 en el marcador amb gols de Marc Vila i Biel Bardí, va acabar guanyant per un justet 2 a 1 i demanant l’hora. Els de l’Ametlla de Mar són 5 s amb sis punts a la classificació abans de visitar l’Ascó. Xavi Borràs és l’entrenador de l’Infantil.

Pel que fa als equips alevins, l’A que juga a la 1a divisió, va deixar escapar el triomf quan el tenia a la mà. Els caleros guanyaven 4 a 3 a 5 minuts del final i van acabar encaixant tres gols en tres minuts i perdent el partit per 4 a 6. Els tres gols de Gorka Brull i el de Jan Martí van ser insuficients. Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la cua després de dos derrotes en dos partits.

Si parlem de l’Aleví B que juga a la 3a divisió, va encaixar una dolorosa golejada en perdre per 10 a 1 al camp del Futbol Formatiu B a Camarles, amb un solitari gol de Jan Jorba.

Comparteix