‘Un vaixell carregat de llibres’ és el nou projecte de la Ràdio Sant Jordi

Comparteix

L’Escola Sant Jordi ha iniciat un nou projecte radiofònic des dels seus estudis, que compta amb la col·laboració de la Cala RTV.

Els alumnes de l’Escola Sant Jordi han iniciat un nou projecte radiofònic que consisteix en enregistraments de dos o tres minuts sobre recomanacions literàries. Les gravacions són emeses per La Cala RTV, els dilluns, dins al programa del ‘Sempre a punt’.

La Ràdio Sant Jordi ja comença a donar els seus fruits. Els alumnes de 5è i 6è han iniciat un nou projecte a l’estudi radiofònic del centre, que té l’objectiu de fomentar la compressió lectora, l’expressió escrita i  oral, alhora que els alumnes s’introdueixen al llenguatge i a la producció radiofònica.

La directora de l’Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, explica que el projecte també permet incentivar la lectura entre l’alumnat.

A banda d’emetre’s els dilluns al matí per la Cala RTV, els enregistraments es poden tornar a escoltar a la web de la Cala RTV i de l’Escola Sant Jordi.

L’estudi radiofònic de l’Escola Sant Jordi es van habilitar, fa uns anys, gràcies a la donació de l’extinta Associació Mediterrània i a la cessió d’equips de La Cala RTV. Des de l’Escola no es descarta fer altres projectes com aquest, durant al curs.

Comparteix