Primer tastet de CalaCultura amb Joan Callau i “Com l’hora blava”

Comparteix

L’acte serà aquest dissabte a les 18h al CPI.

La poeta rapitenca Carme Cruelles serà l’encarregada de parlar de “Com l’hora blava”, l’última obra del poeta calero Joan Callau en els tastets #calacultura, l’acte escollit per l’entitat cultural de l’Ametlla de Mar per obrir el curs.

L’acte, que encetarà les activitats de l’entitat aquesta temporada, tindrà lloc dissabte a les 18.00 h al CPI (Centre d’Interpretació de la Pesca) i s’ha organitzat en un format diferent dels habituals vermuts de CalaCultura.

Celine Borràs, presidenta de CalaCultura, explica, que “anem començant a veure una mínima normalitat i és important començar el curs i començar a organitzar activitats per donar-hi cabuda a la cultura. A CalaCultura som més de vermuts, però també hem de diversificar l’oferta i cobrir nous horaris, i que millor que començar amb algú de casa. Ens fa molta il·lusió començar parlant de l’obra d’algú de casa com Joan Callau”.

L’acte serà conduït per Carme Cruelles i hi haurà tastets de l’obra presentada a manera de recital, a càrrec de diversos membres del col·lectiu.

CalaCultura està preparant diversos actes de cara al nou curs, relacionats amb la literatura, la ciència, la solidaritat o la cooperació.

Comparteix