Torneig social del Club de Petanca Tres Cales

Comparteix

Aprofitant la jornada de descans al Campionat de Lliga de Petanca, el Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar va organitzar un torneig social de petanca destinat als socis, amb la participació de 60 persones.

Durant tot el dia de dissabte, el parc públic de Tres Cales va acollir aquest torneig social, en un ambient festiu i a l’hora competitiu.

L’equip guanyador del torneig va ser el format per Ignasi Puig, Richard Granget i Oscar Muñoz. En segons posició va quedar l’equip de Doly Buzi, Elisabet Massé i Serge Gavi i en tercera posició l’equip de Virgilio Giménez, Jose Delgado i Antonio Cañadó.

El pròxim cap de setmana torna la competició oficial, l’equip A del Club de Petanca Tres Cales juga a les pistes del Vila-seca B i l’equip B juga a les pistes de Tres Cales amb el Cunit C.

Comparteix