Derrota contundent i inesperada del 1r equip al camp del Tortosa

Comparteix

El primer equip de la S.C.E.R està en 13a posició després de tres derrotes consecutives.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte a la tarda per 4 gols a 1 al camp del Tortosa B. Els de l’Ametlla de Mar enllacen la tercera derrota consecutiva i en dos setmanes passen del cap a la cua de la classificació.

Després de la 4a jornada del campionat de lliga, els de l’Ametlla de Mar només sumen els tres punts del primer partit davant del Jesús i Maria.

A partir d’aquí, derrota per la mínima a La Cava, a casa 0 a 2 davant d’un dels favorits, el Gandesa, i dissabte al camp del Tortosa B per 4 a 1, un resultat més contundent del que calia esperar davant d’un equip que només havia sumat un punt.

Balanç molt discret per un equip que aspira a estar a la zona alta de la classificació.

Els tortosins es van avançar aviat en el marcador, tot i que Jordi Llaó, que havia sortit en substitució de Froi per lesió, va establir l’empat poc després, en transformar una falta directa. Els tortosins van tornar a marcar abans del descans. A la segona part, dos gols més del Tortosa i cap reacció per part dels caleros, que fins i tot van desaprofitar un penal.

Xavi Subirats és l’entrenador de l’equip.

Els caleros estan a la 13a posició, 4 s per la cua, amb 3 punts. El pròxim partit, juguen a casa davant de l’Amposta B.

Comparteix