Torna el 100% d’aforament al cem La Cala

Comparteix

Tot i que es flexibilitzen les mesures de seguretat en les instal·lacions esportives, l’ús de la mascareta segueix sent obligatòria en algunes ocasions.

Les restriccions ja són, pràcticament, història. El Procicat ha aprovat ampliar l’aforament al 100% de les instal·lacions esportives interiors, com gimnasos. En aquests establiments fins ara hi havia un 80% d’aforament permès. D’aquesta manera, el cem La Cala torna a oferir el 100% d’aforament als seus usuaris. L’ús de la mascareta en les activitats dirigides grupals continua sent obligatòria mentre que a les individuals deixa de ser necessària sempre que es pugui mantenir la distància de seguretat.

Aquest divendres es flexibilitzen les mesures en les instal·lacions esportives interiors. El cem La Cala podrà ampliar el seu aforament al 100 % en espais tancats i piscines. A més, els vestidors poden obrir per a totes les persones usuàries de la instal·lació esportiva, amb l’única limitació del manteniment de la distància de seguretat, l’ús de la mascareta i l’aforament màxim permès, prioritzant sempre els usuaris de piscina.

Les activitats esportives grupals en instal·lacions esportives cobertes estan permeses sempre que es puguin dur a terme amb mascareta. Les activitats esportives individuals en instal·lacions esportives s’han de fer amb mascareta sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat. A la sala Fitness, per exemple, els usuaris han de dur la mascareta a sobre i posar-se-la sinó es pot mantenir la distància. Jordi Llaó és el regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Aquesta obligatorietat de l’ús de mascareta no afecta les activitats esportives on els participants tinguin llicència emesa per una federació esportiva o per un consell esportiu i formin part d’un mateix grup bombolla, així com les activitats de piscina.

Comparteix