El 1r equip de La Cala juga amb el Tortosa B per redimir-se de les dos derrotes consecutives

Comparteix

Aquest dissabte a les 19h al camp del Tortosa B.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de L’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a les 19.00 h al camp del Tortosa B amb l’objectiu de refer-se de les dues derrotes consecutives davant de La Cava i el Gandesa.

Els caleros són 9 s amb 3 punts i els tortosins estan a la 14a posició amb 1 punt.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip de la Cala.

Ahir els caleros es van enfrontar en partit amistós al 1r equip del Tortosa, líder de la 2a Catalana, amb la participació d’alguns jugadors del filial. El resultat final va ser d’1 a 3 favorable als tortosins, tot i que els caleros van aguantar amb 1 a 1 fins ben avançada la segona part i fins i tot van tenir una clara ocasió per a posar-se per davant.

Comparteix