L’Ajuntament contracta en pràctiques dos joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil

Comparteix

El consistori s’acull a la Garantia Juvenil per poder reforçar la plantilla de l’administració local.

Dos joves menors de 30 anys han començat a treballar en pràctiques a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, gràcies al programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Les persones contractades tenen estudis de l’àmbit de publicitat i criminologia i realitzaran tasques en diferents departaments del consistori durant un període de 6 mesos.

És el tercer cop que el consistori s’acull a la Garantia Juvenil per poder reforçar la plantilla de l’administració local. L’objectiu final és dotar de les capacitats per inserir els joves en el mercat laboral. 

La regidora de Formació i Treball, Jani Brull, explica que es buscaven persones que complissin amb els requisits de la Garantia Juvenil, poguessin reforçar els diferents serveis municipals i sortissin beneficiats tant els treballadors com l’Ajuntament.

Aquesta contractació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya. D’aquesta manera, el programa facilita que joves menors de 30 anys a l’atur puguin dur a terme un període de pràctiques laborals, en un termini de 6 mesos després d’haver acabat l’educació formal o bé de quedar-se en situació d’atur.

Comparteix