La Cala buscarà repetir victòria al camp de La Cava

Comparteix

Aquest diumenge a les 16h el primer equip de la S.C.E.R debutarà al camp de la Cava.

Després de l’èpica victòria davant del Jesús i Maria, el 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar, juga diumenge a partir de les 16,00 h al camp de La Cava amb l’objectiu de seguir amb la imatge donada en el seu debut a la lliga de la passada setmana. La Cava, per la seva part, un dels equips cridats a ser capdavanters a la categoria, també ve d’assolir la victòria, en aquest cas al camp del Corbera d’Ebre.

Xavi Subirats, entrenador de l’equip respecta un rival històric com la Cava, però afirma que viatgen a buscar la victòria.

Per la seva part, el filial de la S.C.E.R rebrà aquest dissabte al Gandesa B. Els caleros ocupen la 9a posició de la classificació i vénen d’aconseguir la victòria per 2 a 3 al camp de l’Aldeana B. Per la seva part el Gandesa B, visita l’Ametlla com a líder, havent aconseguit la victòria en els tres partits disputats.

Jordi Subirats, entrenador de l’equip no dona el partit per perdut. L’equip vol donar la sorpresa.

El partit es disputarà aquest dissabte a les 16,30h.

Comparteix