El futbol base de la Cala entra en escena aquest cap de setmana

Comparteix

Aquest dissabte a les 16h el juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar debuta a Ulldecona.

Aquest cap de setmana, comença la competició pels equips federats de futbol de l’Ametlla de Mar. Des de les categories alevines fins a la juvenil enceten els campionats de lliga amb l’ànim de començar i acabar amb tota normalitat, a diferència de l’any passat, que per la pandèmia van haver d’interrompre la pretemporada i iniciar la lliga molt més tard i a més, disputant una insuficient segona volta.

Així, el juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar debuta dissabte a les 16,00 h a Ulldecona. Juanjo Balfegó confia a tenir una bona temporada.

Per la seva part, el cadet de l’AME s’estrena diumenge a les 17,30 h al camp del Batea. L’entrenador Àlex Gómez considera que hi ha equip per competir.

L’infantil juga dissabte a les 12,00 h al camp de l’Olímpic Mora d’Ebre, mentre que els equips alevins, jugaran partits amistosos. L’equip A ho farà divendres a les 18,30 h contra l’Ebre Escola. Aquest equip, que militarà a la 1a divisió hauria hagut de començar la lliga, però el seu rival, la Sénia B s’ha retirat, així que ha acordat aquest amistós amb els tortosins, que a la vegada, també han ajornat el seu primer partit de lliga.

L’Aleví B, que jugarà a la 3a divisió no comença la lliga fins al 16 d’octubre i aquest divendres a les 17,00 H jugarà un amistós amb el benjamí Llobarrets de l’AME.

Comparteix