Tornen les cites culturals de l’Ateneu Calero després d’un any i mig d’aturada

Comparteix

El primer Vermut de l’Ateneu Calero serà aquest diumenge a les 12h al CIP.

Després d’un any i mig d’aturada generalitzada de la cultura a causa de la pandèmia, el col·lectiu cultural de l’Ateneu Calero comença amb força la temporada. Aquest diumenge, l’entitat inaugurarà un nou cicle de trobades culturals batejades com ‘Els vermuts de l’Ateneu Calero. Les cites tindran lloc els diumenges a hora de vermut, cada dues o tres setmanes, i seguiran realitzant-se en l’espai habitual del Centre d’Interpretació de la Pesca.

‘Tres generacions, tres formes d’escriure…’ així porta per títol el primer vermut de l’Ateneu Calero. El nou cicle d’aquestes xerrades s’obrirà amb la presentació de tres llibres diferents d’autors del territori: ‘El Germinar de 33 haikus’ d’Àngels Puente, ‘Pells de Sorra i Escates’ d’Àngel Martí i ‘Res no es pot amagar’ de Conxa Solans.

El següent vermut programat serà el 17 d’octubre amb la presentació del conte ‘El viatge de la Bruna’ de Montse Pallarès i la tercera cita serà el 7 de novembre amb una xerrada sobre la regressió del Delta de l’Ebre.

A partir d’aquí, l’entitat seguirà programant i anunciant noves trobades, entre elles també la presentació del llibre ‘Ikigai’ de Francesc Miralles i altres temes com la pintura o la música. Dos dels membres del col·lectiu, Víctor Macipe i Enric Franch, expliquen que es tracta de fer trobades i xerrades per parlar de diferents temes culturals.

Els vermuts seguiran les mesures anticovid com l’obligatorietat de l’ús mascareta i l’aforament limitat. A banda d’aquest nou cicle de vermuts, l’entitat també vol engegar nous projectes com ‘l’Ateneu en ruta’ que consistirà en sortides culturals a diferents punts del territori o ‘el Club de Lectura’ on es comentaran llibres i pel·lícules. I seguirà col·laborant amb la Cala Ràdio, elaborant els programes de ‘Fila Zero’, que ja ha iniciat nova temporada, i ‘Cultura en Barra’, que s’iniciarà a l’octubre.

Comparteix