Màxima activitat futbolística aquest cap de setmana al camp de la Cala

Comparteix

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar que milita a la 4a Catalana, disputarà aquest dissabte la segona jornada del campionat de Lliga. Ho farà a casa a partir de les 16.30 h de la tarda davant del Ginestar.

Els caleros vénen d’empatar a 2 gols al camp del Pinell on els de l’Ametlla de Mar van saber patir i van treure molt rendiment de les seves ocasions. Pel que fa al Ginestar, els de la Ribera d’Ebre van empatar a casa en el primer partit davant del Tivenys. Cal recordar que a la pretemporada, el Ginestar es va imposar a la pretemporada a l’equip calero.

Quant al 1r equip, els de l’Ametlla de Mar tenen l’última prova abans de l’inici de la competició oficial. Els caleros juguen diumenge a les 16.30 h al camp del Godall. Serà la darrera oportunitat que tindrà Xavi Subirats per ajustar l’equip abans del debut a la lliga de dissabte dia 2 d’octubre a casa davant del Jesús i Maria.

Altres partits previstos aquest cap de setmana són els següents:

El Cadet juga aquest dissabte a les 12 un partit amistós a casa davant de l’Escola Delta de l’Ebre. Abans, a les 10, el Prebenjamí Seitonillos jugarà un partit davant del Perelló. També a les 12, però diumenge, l’Infantil jugarà davant del Camarles.

A més, l’Aleví jugarà aquest dissabte a partir de les 10 del matí, un torneig triangular a casa davant de l’escola Delta de l’Ebre i el Perelló i el Benjamí Llobarrets jugarà a la mateixa hora un altre triangular davant dels mateixos clubs.

Comparteix