En marxa el Challenge Cycling Terres de l’Ebre

Comparteix

Els apassionats de la bicicleta poden iniciar aquest repte, fins al mes de novembre, que té l’objectiu de donar a conèixer tot el territori, considerat Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb diferents institucions de les Terres de l’Ebre entre les quals l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, ha iniciat el Challenge Cycling Terres de l’Ebre. Es tracta d’un repte sobre rodes que pretén brindar, de forma totalment gratuïta, l’oportunitat de conèixer les Terres de l’Ebre en bicicleta.

Més de 100 ciclistes ja s’han inscrit en aquesta iniciativa de cicloturisme esportiu que recorre més de 900 km, dividits en un total de set etapes, d’aquest territori considerat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Amb el Challenge Cycling Terres de l’Ebre, els participants podran descobrir els punts més emblemàtics d’aquest indret tan idíl·lic i endinsar-se en el seu patrimoni històric, natural i cultural.

El repte, que s’ha iniciat aquest setembre i s’allargarà fins al novembre, és de caràcter no competitiu, és a dir, cadascú és lliure de decidir en quin ordre vol completar les etapes i quantes en vol fer.

Els ciclistes participants podran aconseguir nombrosos productes que se sortejaran a través de la web i a les xarxes socials, entre els quals destaca el mallot oficial del Challenge, de la mà d’una empresa local (Apunt Disseny) o un pack nutricional esportiu gràcies a Finisher.

Tere Llambrich és la coordinadora de la Destinació Turística Esportiva de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar.

Per participar-hi, els interessats només s’han d’inscriure en la pàgina web del Challenge Cycling Terres de l’Ebre, de forma gratuïta i tindran accés a totes les informacions, rutes i tracks per a poder fer els recorreguts de forma lliure.

Comparteix