Aquesta temporada tornarà el bàsquet a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’equip calero s’ha reforçat amb noves incorporacions que augmenten el nivell i les aspiracions del club.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar torna a la competició amb un equip renovat i reforçat que millora les prestacions i el potencial del club, que la temporada passada no va poder competir a causa de la Covid-19.

De fet la lliga sènior masculina provincial s’enceta aquest cap de setmana, però tant el seu rival, el Mora d’Ebre, com els caleros no tenen disponibilitat de pista i han ajornat el primer partit de la temporada.

L’equip calero s’ha reforçat amb noves incorporacions que augmenten el nivell i les aspiracions de l’equip, que aquest any serà preparat per l’experimentat entrenador Juanfran Chacon .

Albert Samarra, president del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar ens parla de les novetats, es veu molt engrescat i pensa que l’equip pot donar la sorpresa.

L’equip guanyarà en joc exterior i en poder anotador, a més d’elevar la mitjana de l’alçada de l’equip a 1,88 cm.

L’equip debutarà el 2 d’octubre a la pista del Club Bàsquet Constantí Green. A més del Constantí i el Mora d’Ebre, el grup en el qual competirà l’Ametlla de Mar estarà integrat per l’Amposta SM, Manyanet Reus B, Stokplus La Sénia, Rocabruna sots 25 de les Borges del Camp, Vila-seca blau sots 21, La Selva B i Reus Ploms Salle blanc.

L’equip calero va jugar un amistós el passat cap de setmana amb el Club Bàsquet Rapitenc de superior categoria, perdent per 66 a 42.

Comparteix