Una de calç i una d’arena pel Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Victòria de l’equip B davant de l’Hort d’En Simó B i derrota de l’equip A davant de la Plana B.

Una de calç i una d’arena pel Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar en la 3a jornada del Campionat de lliga de la Federació Catalana de Petanca. Victòria de l’equip B davant de l’Hort d’En Simó B i derrota de l’equip A davant de la Plana B.

L’equip A del Club de Petanca Tres Cales a la 1a divisió va perdre diumenge a la 3a jornada del Campionat de lliga i ho va fer per 3 a 6 davant d’un equip més experimentat com La Plana B de Vila-seca i es queden a la sisena posició de la classificació. L’equip encara està buscant la configuració de les tripletes adequades, fet que, tal com explica Pepe Risquez, capità de l’equip, encara no els permet treure el seu màxim rendiment.

Per la seva part, l’equip B a la 2a divisió va guanyar per 6 a 3 a l’Hort d’en Simó B de Reus, consolidant-se a la segona posició de la classificació amb dos victòries en tres partits. Antonio Cañadó, capità de l’equip considera que estan a la bona línia.

El pròxim cap de setmana els dos equips juguen fora de casa, l’equip A al camp del Comarruga C i l’equip B a les pistes del Pallaressos B.

Comparteix