Caos a l’AP-7 per dos accidents de camions a l’Ametlla de Mar i un tercer a Mont-roig

Comparteix

Un total de tres es van produir aquest dilluns a la tarda i en tots tres, es van veure implicats camions. En alguns punts, les retencions arribaven als sis quilòmetres, segons el Servei Català de Trànsit.

El primer xoc es va produir a les 14.40 hores en el punt quilomètric 292, sentit València. Un dels conductors que estava atrapat entre la ferralla va ser rescatat a les 16 h de la tarda pels bombers i va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Al lloc dels fets s’hi van traslladar cinc dotacions dels parcs de l’Ametlla de Mar, Cambrils, Reus, l’Hospitalet de l’Infant i Tarragona.  El sinistre va obligar a tallar els dos carrils en sentit sud de la via, però també un carril del sentit nord per poder fer les tasques de retirada dels vehicles accidentats.

Quan els equips d’emergència encara estaven treballant en el primer accident se’n va originar un altre a les 17.10 hores a quatre quilòmetres de l’anterior, en el punt quilomètric 206, aquest cop sentit Tarragona. En aquest xoc també es van veure implicats dos camions. Un dels conductors també estava atrapat mecànicament i va de ser alliberat per les quatre dotacions de bombers que hi havia anat. 

I quan faltava un minut per a les 18 h de la tarda es va rebre l’avís que un camió havia bolcat en el quilòmetre 271 de la mateixa autopista, en el terme municipal de Mont-roig del Camp. El camió ocupava la via i hi havia un carril tallat.

Els tres accidents també van provocar, de retruc, retencions de fins a cinc quilòmetres a la carretera A7 i l’N-340.

Comparteix