El 1r equip de La Cala perd el Memorial Josep Pallarés davant del Jesús Catalonia

Comparteix

Dos gols de Luis Garcia i Jordi Llaó van començar una remuntada incompleta, ja que el resultat final seria de 2 gols a 3

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 2 gols a 3 davant del Jesús Catalonia en el 6è Memorial Josep Pallarés. Els caleros, que van encetar el partit amb mal peu, encaixant dos gols en les dos primeres arribades dels jesusencs, es van entonar en el tram final del primer temps i van ser superiors en el segon.

A la segona part, un gol en clar fora de joc va significar el 0 a 3 pels visitants just quan els de l’Ametlla de Mar estaven jugant millor. Dos gols de Luis Garcia i Jordi Llaó van començar una remuntada incompleta, ja que el resultat final seria de 2 gols a 3, un resultat que segons l’entrenador Xavi Subirats, va ser injust pel que es va veure al terreny de joc, “…”.

Els de l’Ametlla de Mar jugaran l’últim partit de preparació el pròxim dissabte al camp del Godall, just abans d’encetar la lliga el 2 d’octubre davant del Jesús i Maria a casa.

Comparteix