Signat el contracte de redacció del projecte de la nova estació depuradora de les urbanitzacions nord

Comparteix

Aquatec és l’empresa amb qui el Consell Comarcal del Baix Ebre ha signat el contracte per redactar el projecte constructiu de Sanejament i Depuració de les urbanitzacions del nord de l’Ametlla de Mar i l’Almadrava.

La nova estació depuradora de les urbanitzacions nord fa un pas endavant. El passat 3 de setembre, el Consell Comarcal del Baix Ebre va signar el contracte amb l’empresa Aquatec, l’empresa encarregada a redactar el projecte constructiu de Sanejament i Depuració de les urbanitzacions del nord de l’Ametlla de Mar i l’Almadrava.

Al passat mes de maig, es va iniciar el procés de licitació i entre les ofertes rebudes, s’ha escollit l’empresa Aquatec, amb qui el Consell Comarcal del Baix Ebre ha signat el contracte per redactar el projecte constructiu. Un projecte que té un cost de 211.000 euros amb IVA.

La nova estació depuradora de les urbanitzacions nord, anirà situada entre Sant Jordi i Calafat, com a ampliació de la ja existent de Marina Sant Jordi, i donarà servei a tota la zona de les urbanitzacions nord, des de Tres Cales 1ª Fase fins a l’Almadrava. Un servei que posarà fi a les problemàtiques històriques amb el sanejament i depuració de les aigües residuals a les urbanitzacions nord del municipi.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, apunta que és un projecte molt necessari, que cada cop està és a prop de fer-se realitat.

Per la seva banda,  l’alcalde de l’Ametlla de Mar i conseller d’Hisenda del Consell Comarcal del Baix Ebre, Jordi Gaseni, explica que és un pas ferm per solucionar aquesta situació urbanística històrica.

La previsió és que durant el 2022 estigui elaborat el projecte i poder iniciar les obres.

A banda, el pròxim 18 de setembre, es tancarà el termini de presentació de licitacions per la redacció del projecte constructiu de la modificació de la depuradora actual del municipi i el de la substitució, remodelació i millora de l’emissari submarí.

Comparteix