S’apliquen les 6 hores gratuïtes pels abonats al pàrquing Llibertat

Comparteix

La mesura ha entrat en vigor aquest dimecres i s’allargarà fins al 15 de juny, durant el període de temporada baixa.

L’Ajuntament duplica les hores d’estacionament de franc durant el període de temporada baixa. D’aquesta manera, es passa de les 3 hores actuals al doble, és a dir els abonats poden estacionar 6 hores seguides, entre les 9 i les 24 h, sense cap cost. Un cop passades, el preu per hora és de 3 euros com ja és vigent. Durant la franja nocturna –entre les 0 i les 9 h– es pot aparcar sense cap cost.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, afirma que l’objectiu és facilitar l’aparcament al nucli urbà i alhora impulsar l’economia local.

Per abonar-se a l’aparcament de superfície, cal acreditar la vinculació del vehicle amb el municipi i pagar el preu anual de 10 euros.

Per la resta d’usuaris, els preus durant el dia són de 50 cèntims d’euro durant les primeres 6 hores i, a partir d’aleshores, la tarifa és de 3 euros per hora. A la nit, cada hora té un cost de 25 cèntims.

Més de 40.000 estacionaments al pàrquing Llibertat durant l’estiu

Les xifres d’aquest estiu corroboren l’èxit de l’aparcament Llibertat, inaugurat l’estiu de 2018. Durant la temporada alta, entre el 15 de juny i el 15 de setembre, hi ha hagut 40.840 estacionaments. A més, el nombre d’abonats també ha incrementat en els darrers mesos i més d’un miler de persones ja gaudeixen de les bonificacions.

Pel que fa al pàrquing soterrani de les Escoles Velles, durant l’estiu s’han registrat 21.211 tiquets. De fet, l’Ajuntament un any més, ha tornat a posar en marxa la campanya ‘Compra aquí i aparca gratis’, amb l’objectiu d’incentivar les compres al municipi i alhora que facilitar l’estacionament. Els descomptes són a partir dels 5 euros, que equivalen a 15 minuts d’aparcament de franc, fins als 75 euros que equivalen a dues hores. Enguany, s’ha fet un total de 1.313 descomptes, que respon a 2.586 euros.

Comparteix