La Cala commemorarà la Diada Nacional de Catalunya simbòlicament

Comparteix

Tot a punt per celebrar la Diada Nacional de Catalunya amb un concert a la vespra, l’ofrena floral institucional i un bus fins a Barcelona per participar en la manifestació.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha preparat una commemoració de la Diada Nacional de Catalunya simbòlica, seguint la mateixa dinàmica de l’any passat, amb la hissada de la senyera a primera hora del matí i una ofrena institucional per part dels diferents regidors, però sense cap acte institucional. Enguany però i a diferència de l’any passat, la vespra comptarà amb un concert musical i s’ha organitzat un autobús per participar en la manifestació de Barcelona.

Tot a punt per celebrar la Diada Nacional de Catalunya a l’Ametlla de Mar. Enguany, per commemorar l’11 de setembre i concloure les activitats d’estiu, la regidoria de Festes ha organitzat un concert de Miquel del Roig aquest divendres, a les 20 h de la tarda i al parc del Bon Repòs.

El dia de la Diada, a primera hora del matí, tindrà lloc la hissada de la senyera a la plaça Catalunya, perquè cadascú de manera individual pugui fer una ofrena. Els regidors de l’Ajuntament faran l’ofrena institucional a les 9.30 h del matí.

El regidor de Festes, assenyala que es tractarà d’una diada sense acte constitucional però afortunadament s’ha pogut afegir un concert musical a la vespra, sempre respectant les mesures preventives, l’ús de la mascareta, les distàncies.

A les 13 h del migdia, Esquerra de l’Ametlla de Mar ha organitzat un bus que sortirà des de l’Oficina de Turisme fins a Barcelona, per participar en la manifestació de la capital catalana. Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament mitjançant el telèfon 680 86 26 20.

Comparteix