La Cala, el poble més bonic de Catalunya

Comparteix

En una enquesta del NacióDigital, l’Ametlla de Mar ha encapçalat el rànquing del poble català més bonic.

Segons una enquesta elaborada pel diari digital líder en català, el NacióDigital, l’Ametlla de Mar és el poble més bonic de Catalunya. En total, l’enquesta ha estat seguida per 19.000 vots, 2.100 dels quals s’han destinat a l’Ametlla de Mar, catalogant-lo així com el poble amb més encant del país. 

Pel que fa a la resta de pobles participants en l’enquesta, en segona posició ha quedat molt a prop de la victòria Cadaqués (Alt Empordà), amb poc més de 2.000 vots. El podi el completa en tercera posició Tossa de Mar (la Selva). I tanquen el Top 5, Castellar de n’Hug (Berguedà) i Besalú (Garrotxa).

Maite Boquera és la regidora de Turisme, Comerç i Civisme.

Inicialment, el diari va fer una primera selecció amb 30 pobles d’arreu del país, tant de costa com d’interior, i va proposar als lectors que votessin el seu favorit. La votació es va tancar el 29 d’agost.

NacióDigital és el diari digital líder en català, que compta amb 100 mil seguidors a Instagram, 200 mil al Twitter i 300 mil a Facebook.

Comparteix