Victòria dels equips del Club Petanca de Tres Cales en el seu debut en competició

Comparteix

L’equip A del Club de Petanca Tres Cales es va imposar per cinc victòries a quatre al Club Mas de Plata de Cabra del Camp i el B es va imposar per sis victòries a tres al Club Riba-roja.

El Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar va debutar diumenge amb dos victòries al Campionat de Lliga de la Federació Catalana de Petanca, en imposar-se tant l’equip A com el B, sumant els primers punts oficials en la història de l’entitat.

Quina millor manera de començar el campionat i la trajectòria federada, que assolint la victòria dels dos equips en una matinal que va transcórrer amb tota normalitat i amb una gran expectació a les pistes del Parc Públic de Tres Cales.

L’equip A del Club de Petanca Tres Cales es va imposar per cinc victòries a quatre al Club Mas de Plata de Cabra del Camp en la primera jornada del grup 2 de la 1a divisió. Per la seva part, el B a la 2a divisió es va imposar per sis victòries a tres al Club Riba-roja.

Antonio Cañadó és el president del Club i capità de l’equip B.

Cal recordar que cada equip està format per tres tripletes de tres jugadors cadascuna, les quals s’enfronten amb cadascuna de les tres tripletes de l’equip rival, jugant-se un total de nou partides al millor de tretze punts. L’equip que guanya més partides, és el que s’emporta la victòria.

Diumenge disputaran la segona jornada, l’A juga a Reus davant del Club Hort d’en Simó A, mentre que el B juga a Camp Clar davant de l’equip B d’aquest barri de ponent de Tarragona.

Comparteix