Millores als centres educatius de cara a l’inici del curs escolar

Comparteix

L’Ajuntament ha fet diverses actuacions de manteniment dins les instal·lacions dels diferents centres educatius, com són retocs de pintura, instal·lació d’il·luminació LED, renovació de material o neteja dels patis.

Els centres educatius es posen a punt per a l’inici del curs. A més de la planificació i organització, també és important el manteniment de les instal·lacions. En aquest sentit, l’Ajuntament ha dut a terme diferents actuacions dins les instal·lacions dels centres educatius, per millorar-les i preparar-les de cara a l’arribada dels alumnes.

Com ja és habitual, els operaris de la Brigada Municipal aprofiten els mesos d’estiu per realitzar els treballs de millora i manteniment als centres educatius, principalment a l’Escola Sant Jordi, la Llar d’Infants Xerinola i l’Escola Municipal de Música, amb l’objectiu de mantenir-los en òptimes condicions.

El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, detalla que s’han realitzat retocs de pintura, s’ha instal·lat il·luminació LED, s’han netejat els patis i s’han fet altres tasques de millora com la renovació de pissarres o de canonades.

El curs 2021-2022 s’iniciarà la setmana vinent, mantenint la majoria de protocols i mesures covid a les aules, com l’ús de la mascareta, els grups bombolla, la ventilació i els accessos esglaonats.

Durant aquesta setmana, s’estan realitzant les diferents reunions de presentació del curs amb les famílies.

Comparteix