La Cala perd amb el Remolins-Bitem 3 a 1, però causa molt bona impressió

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 3 gols a 1 a Bítem davant del Remolins de la 2a Catalana. Els caleros van donar una molt bona imatge i el Remolins només va aconseguir imposar-se en el darrer tram de partit davant d’uns caleros molt cansats per les baixes.

Quart partit de pretemporada pels de l’Ametlla de Mar que van posar les coses molt difícils a un rival de superior categoria, tot i les baixes amb les quals els caleros es van presentar a jugar el partit. De fet, no va ser fins als últims minuts que el Remolins Bitem va poder desnivellar el marcador a favor seu.

El partit, tot i que va començar marcant el Remolins, es va igualar amb un gol de Marc Brull al minut 77, resultat que no es mouria fins al minut 83 amb el 2 a 1 que va venir precedit d’una manca d’atenció després d’un fora de banda. El 3 a 1 va arribar després d’un penal inexistent.

Un bon partit dels caleros, que salvant l’excepció del 2 a 1, deixa prou satisfet a l’entrenador, Xavi Subirats.

De moment el balanç és de dues derrotes davant d’equips de 2a Catalana, Mora la Nova i Remolins-Bítem i dues victòries davant dos equips de 3a Catalana, Miami Platja i Base de l’Hospitalet de l’Infant. Ara, els caleros s’han d’enfrontar dissabte al seu filial de la 4a Catalana. I abans de començar la lliga, encara tindran ocasió de trobar-se amb el Jesús Catalònia i al Godall, tots dos de la 3a Catalana.

Comparteix