Matrícula solidària al cem La Cala per la lluita contra el càncer

Comparteix

Del 5 al 30 de setembre tindrà lloc una campanya solidària al complex esportiu per col·laborar amb la Lliga Contra el Càncer.

El cem La Cala posa en marxa una campanya solidària per col·laborar amb la Lliga Contra el Càncer. L’import de la matrícula de les persones que s’inscriguin a les instal·lacions esportives, entre el 5 al 30 de setembre, anirà destinat íntegrament a la Lliga Contra el Càncer. L’import mínim serà de 30 euros i els socis també podran col·laborar amb la causa, amb donacions i la compra de polseres.

Del 5 al 30 de setembre, les noves altes del cem La Cala seran solidàries. I és que les persones que es matriculin podran col·laborar amb la Lliga Contra el Càncer. L’import mínim serà de 30 euros, sense limitació, permetent fer la donació màxima que es vulgui. Thais Lorca és la coordinadora del cem La Cala.

La solidaritat no només serà pels nouvinguts, sinó que a banda també hi haurà una guardiola i venda de polseres a la secretaria del cem, perquè els socis puguin fer donacions.  

De l’1 al 4 de setembre, el cem estarà tancat per manteniment i a partir del diumenge 5 de setembre ja es podrà col·laborar amb la causa.

Comparteix