El filial de La Cala comença els entrenaments amb nou entrenador

Comparteix

La lliga a la 4a Catalana començarà el pròxim 18 de setembre.

L’equip de futbol del 4a Catalana de l’Ametlla de Mar va començar la setmana passada la pretemporada. Ho ha fet amb un nou entrenador, el tortosí Jordi Subirats, conegut com ‘To’. La temporada del filial es presenta amb una plantilla molt nombrosa i amb una lliga també carregada d’equips. De fet, la idea inicial era començar la lliga a l’octubre, però com enguany s’han inscrit gairebé una vintena d’equips, finalment començarà el 18 de setembre.

‘To’ ja s’ha estrenat com a entrenador del filial de La Cala. Amb un passat de porter, jugant per diferents clubs ebrencs, Subirats ha estat entrenador de l’Ebre Escola, Tortosa i l’Amposta i darrerament, va estar entrenant l’amateur de l’Amposta. Els entrenaments de la pretemporada es van iniciar dijous passat i l’entrenador es va sorprendre molt gratament de l’actitud dels jugadors. Així ho ha explicat, i també ha destacat els reptes per la temporada.

La majoria dels jugadors de la temporada passada continuaran a la plantilla i pujaran 5 o 6 juvenils. Tot i que la plantilla encara no és definitiva, hi ha gairebé una trentena de jugadors interessats a jugar al filial i a la Federació, només se’n poden inscriure 25. L’entrenador apunta que és un problema, però assegura que la Junta ho parlarà i s’intentarà que no es quedi ningú fora.

Els pròxims partits de pretemporada seran aquest dissabte a Ginestar. El 4 de setembre vindrà el Camarles a casa i el 10, es farà un amistós contra el 1r equip de La Cala. La lliga a la 4a Catalana començarà el pròxim 18 de setembre.

Comparteix