El Telecentre és nou centre col·laborador ACTIC

Comparteix

A partir del mes de setembre, els exàmens ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) ja es podran realitzar a l’Ametlla de Mar. El Telecentre ha passat a formar part de la xarxa de centres col·laboradors per realitzar aquestes proves.

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, que permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l’obtenció d’una feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual o l’obtenció d’una certificació professional.

Fins ara, els estudiants s’havien de desplaçar a Tortosa o Roquetes per realitzar les proves d’acreditació dins de la comarca i a partir d’ara, ja ho podran fer al municipi. La regidora de Formació i Treball, Jani Brull, explica que el Telecentre també ofereix cursos per realitzar aquestes proves.

L’horari d’atenció del Telecentre és de dilluns a divendres de 09 a 14 h i dijous de 17 a 19.30 h.

Comparteix