L’Ametlla de Mar surt del toc de queda

Comparteix

Ja no restaran prohibits els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 01,00 h i les 06,00 h.

La millora dels registres de la Covid-19 al municipi ha fet possible que l’Ametlla de Mar sigui un dels municipis que deixarà de tenir l’obligació d’aplicar el toc de queda a partir de la 1 de la matinada. L’Ametlla de Mar ja no figura entre els municipis de més de 5.000 habitants que presenten un índex d’incidència acumulada igual o superior a 400 casos diagnosticats per 100.000 habitants en els darrers 7 dies.

Aquest fet ha comportat que la Direcció General de Protecció Civil hagi comunicat a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar la fi del toc de queda al municipi, el qual després de dos setmanes d’aplicació, finalitzarà la seva vigència a les 24,00 h d’avui.

Està previst que la nova resolució que ha enviat la Direcció General de Protecció Civil al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya(TSJC) sigui validada avui. Aquesta nova resolució contempla afectacions pels municipis que presentin un índex d’incidència superior a 250 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants en els darrers 7 dies.

Joan Manel Tello, és el regidor de Seguretat Ciutadana i Salut.

Per tant, des d’aquesta pròxima nit a les 00,00 h ja no restaran prohibits els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 01,00 h i les 06,00 h.

Per altra banda i quant a l’actualitat dels protocols de vacunació contra la Covid-19, aquest passat dimecres va arrencar la vacunació per a la franja d’edat de 12 a 15 anys. Hi estan convocats un total dels 300.000 joves, que rebran la vacuna de Pfizer i Moderna, les dues que han estat avalades per l’Agència Europea de Medicaments per aquesta franja d’edat. La vacunació a l’espai de vacunació del Bon Repòs a l’Ametlla de Mar comença aquest divendres dia 6 d’agost.

Al tancament de la nostra edició hi havia 23 positius de Covid-19 en actiu, un 76,7% de la població de l’Ametlla de Mar amb la primera dosi inoculada i un 63,7% amb la pauta de vacunació completada.

Comparteix