La Banda de Cornetes i Tambors obre les portes a noves incorporacions

Comparteix

La Banda vol recuperar efectius i és per aquest motiu que obre els seus assajos a tots aquells que puguin estar interessats en aquesta modalitat musical.

La Banda de Cornetes i Tambors de l’Ametlla de Mar obre l’entitat a noves incorporacions, després de la reducció d’efectius causa pel temps de confinament i pandèmia. Aquesta entitat, que va debutar la Candelera de 1982 compta a l’actualitat amb quelcom més d’una vintena d’integrants.

Els darrers mesos de confinament i pandèmia han afectat negativament a molts sectors de la nostra societat. Són moltes les entitats socials i culturals del municipi que han vist interrompuda la seva activitat, i això ha fet que molts dels seus membres, sòcies o integrants, s’hagin desmarcat de l’activitat.

Una d’aquestes entitats és la Banda de Cornetes i Tambors, que ha vist com a la represa de l’activitat i els assajos, molts dels seus membres ja han decidit no continuar, fet que ha minvat les seves capacitats d’interpretació.

Ara, la Banda vol recuperar efectius i és per aquest motiu que obre els seus assajos a tots aquells que puguin estar interessats en aquesta modalitat musical. Des de la represa, la Banda de Cornetes i Tambors assaja els divendres de 19,30 h a 21,00 h al pati de l’Escola Sant Jordi.

Miquel Comes, és el president de la Banda de Cornetes i Tambors.

Des de fa uns mesos cap aquí, l’entitat ha fet un salt de qualitat en abandonar la corneta convencional i ha incorporat les trompetes Pockets de tres pistons, amb la qual cosa els permet ampliar les possibilitats del seu repertori. Els músics de vent de la banda s’estan adaptant amb els ensenyaments de Denís Sales, mentre que els de percussió ho segueixen fent amb Joan Bardí i Sergi Brull.

La Banda de Cornetes i Tambors va fer una actuació el passat dia 30 de juliol pels carrers de la població i en te prevista una altra el 27 d’agost.

Comparteix