9 podis del Club Patí de l’Ametlla de Mar al 2n Trofeu d’Iniciació

Comparteix

El Club tanca així la temporada de competicions fins al pròxim setembre.

El passat cap de setmana, 15 patinadors i patinadores caleros es van traslladar al Vendrell per participar en el 2n Trofeu d’Iniciació, obtenint molts bons resultats.

En total, els patinadors i patinadores del Club Patí de l’Ametlla de Mar van assolir 9 podis. Hanna Pallarès en 1a posició del Nivell Certifical, Paula Serrano en 1a posició, Mar Aragón en 2a i Anna Brull en 3a, tots tres del Nivell B. Pel que fa al Nivell C, Àngels Llaó va quedar en 2a posició i Maria Llaó i Carme Arbó, en 3a. I per últim, Xènia Cesar i Iris Aliau es van classificar en 1a i 2a posició del Nivell D, respectivament.

L’entrenadora del Club, Neus Pallarès, apunta que al setembre tindrà lloc una 3a convocatòria del Trofeu i a partir d’allà, es classificaran per la Copa Tardor. A més, ha fet un balanç molt positiu de les últimes competicions.

Per altra banda, aquest dimarts, es va celebrar el Clínic. Es tracta de les proves que es sotmeten els patinadors per passar de nivell. Meritxell Flores va superar el Certificat, passant a categoria Juvenil. L’Albert Manea va superar el Nivell A, l’Àngels Llaó, el Nivell C i la Carla Monforte i Xènia César van superar el nivell D.

Amb el 2n Trofeu d’Iniciació i el Clínic, el Club tanca el període més estricte d’entrenaments i competicions. Durant aquests dies d’estiu però, els patinadors i patinadores no descansen i realitzen l’’Stage Summer Memories’. Un Stage dirigit als associats del Club, amb l’objectiu principal de millorar la tècnica i seguir entrenant, aplicant-hi alguna dosi d’entreteniment per fer-ho més atractiu i trencar la rigidesa dels entrenaments convencionals.

Escolta l’entrevista sencera a l’entrenadora del Club, Neus Pallarès:

Comparteix