Els casos positius de Covid-19 a l’Ametlla de Mar segueixen disparats

Comparteix

L’Ametlla de Mar suma 91 nous positius de Covid-19 en els últims deu dies.

En els últims deu dies, -amb dades consolidades entre el 13 i el 22 de juliol-, s’han detectat 91 casos positius de Covid-19 al municipi. Afortunadament, la majoria dels infectats són joves i presenten simptomatologia lleu, – mal de cap, mocs, febre-. Sí que és cert que hi ha més turisme a la població, però no són la majoria dels casos positius del municipi.

La doctora del CAP, Núria Manchó, ha explicat que hi ha alguns dels casos que tenen la pauta de vacunació completa, però això no vol dir que la vacuna no faci la seva funció, sinó que permet disminuir el risc que hi hagi complicacions. Per això, ha fet una crida a tothom per vacunar-se.

Pel que fa a la campanya de vacunació de la Covid-19 al municipi avança favorablement, el 58 % dels ciutadans majors de 16 anys tenen la pauta completa i el 71 %, ja tenen posada la primera dosi.     

Per vacunar-se, cal dirigir-se al web vacunacovid.catsalut.gencat.cat i demanar cita a alguns dels punts de vacunació massiva.

Comparteix