Ribes Altes disposarà d’una nova zona d’aparcament per una cinquantena de vehicles

Comparteix

Es tracta d’un solar, situat al davant de la residència l’Onada i al costat de la Guàrdia Civil, que ha estat adquirit recentment per l’Ajuntament.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha adquirit el solar situat a l’Avinguda U d’Octubre, davant de la residència l’Onada i al costat de la Guàrdia Civil, amb l’objectiu d’adequar una zona de terra per l’estacionament lliure i gratuït de vehicles. D’aquesta manera, es continua amb el compromís d’oferir més zones d’estacionament al municipi i sobretot, al nucli urbà.

Aquest dimecres, s’han iniciat els treballs per l’adequació d’aquest solar adquirit recentment per l’Ajuntament.
Els treballs consistiran a adequar un total de 2.500 m2 de superfície de terra, aplanant el terreny i desbrossant la vegetació, per tal de deixar-los en condicions de ser utilitzats com a aparcament. Els arbres existents es mantindran i serviran com a zones d’ombra. En conjunt, el solar pretén encabir unes 50 places d’estacionament de vehicles.

L’obra té l’objectiu d’oferir més estacionament al municipi, sobretot de cara al curs vinent, per la seva proximitat amb els centres educatius, i també a l’estiu, amb l’arribada del turisme. Així ho apunta l’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, que remarca que «la voluntat és seguir cercant més espais com aquest, que serveixin com a zones d’estacionament i que es trobin dins al casc urbà, per tal que els carrers cèntrics siguin més atractius pels vianants, siguin una zona de passeig i serveixin per reactivar l’economia local».

A banda, recentment, recordem que s’han adequat altres zones d’estacionament de terra com aquesta, pròximes a l’Hotel Ametlla de Mar, a l’Àlia o a Cala Vidre. Espais que, en aquest cas, es troben fora del nucli urbà per donar solució a accés com autocaravanes o vehicles que volen visitar la costa.

Comparteix