Tallers d’estiu pels alumnes de l’EMMA per aquest mes de juliol

Comparteix

Es tracta de tallers destinats exclusivament als alumnes del centre.

L’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar ofereix al llarg d’aquest mes de juliol diversos tallers d’estiu als seus alumnes. Es tracta de propostes que en alguns casos serveixen per repassar i completar els ensenyaments rebuts durant el curs, però d’una manera més fresca, i en altres, de matèries que complementen els ensenyaments rebuts.

Salvant l’excepció del Taller de Jocs Musicals que es fa a la plaça Joan Miro, la resta de tallers que l’EMMA organitza aquest estiu, estan destinats exclusivament als alumnes de l’escola. Es tracta de tallers que alguns professors utilitzen per acabar els ensenyaments que no ha donat temps a finalitzar en el curs acadèmic, i d’altres que proposen activitats que es complementen perfectament amb els ensenyaments rebuts durant l’any i que van molt bé perquè els alumnes interrelacionin després d’un any molt complicat. Anna Vizcarro és cap d’estudis de l’EMMA.

Alguns dels tallers organitzats són relaxació i emissió de la veu cantada, que desenvolupa eines i autocontrol a dalt de l’escenari, els dictats amb música, la informàtica musical que permet treballar l’harmonia amb programes informàtics o la respiració i ritme aplicat a la trompeta. També s’ofereixen classes de piano a dos i quatre mans, un taller de confecció de canyes d’oboè o el conjunt instrumental per a adults que els permet poder tocar tots junts. Inclús podem trobar un taller de cambra de percussió, classes de dixi o una col·lectiva de violí.

Per altra banda, tot i que el període de matriculació es va tancar el passat 28 de juny, l’EMMA deixarà de marge la primera quinzena de setembre per a matricular-se fins a exhaurir les places disponibles.

Comparteix